Pęcherze wieprzowe 1 szt

Ocena 

PĘCHERZE WIEPRZOWE 1 szt.

Opis produktu:

Pęcherz  wieprzowy suszony to naturalny pęcherz przeznaczony do wyrobu salcesonu i wyrobów wędliniarskich parzonych oraz gotowanych.

7,99 zł
Brutto
Ilość

Opis

Cechy produktu:

  • Ilość: 1 szt.
  • Rodzaj: Pęcherze wieprzowe suszone
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Zastosowanie: Idealne jako osłonka na baleron lub do salcesonu
Szczegóły produktu
5906361502946
975 Przedmioty
Nowy produkt
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Pęcherze wieprzowe 1 szt

Pęcherze wieprzowe 1 szt

PĘCHERZE WIEPRZOWE 1 szt.

Opis produktu:

Pęcherz  wieprzowy suszony to naturalny pęcherz przeznaczony do wyrobu salcesonu i wyrobów wędliniarskich parzonych oraz gotowanych.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Peklosól 2 kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Peklowanie to konserwacja za pomocą soli. Peklosól inaczej nazywana jest solą peklową lub peklującą. Jest mieszanką soli kuchennej oraz azotanów zazwyczaj sodu i potasu. Jej głównym zadaniem jest uchronienie nas przed wyhodowaniem bakterii na przygotowywanej wędlinie czy kiełbasie, zabijając przy tym jad kiełbasiany,który może...

Cena 5,59 zł
Więcej
W magazynie

Mąka pszenna 500 25 kg

Recenzje: 0

MĄKA PSZENNA TYP 500 25 Kg Opis produktu: Ten typ mąki jest najbardziej uniwersalny. Uzyskuje się go z ziarna pszenicy, posiada charakterystyczną jasną barwę. Dzięki tej mące wypieki będą pulchne oraz elastyczne z uwagi na dużą zawartość glutenu.

Cena 78,90 zł
Więcej
W magazynie

HENDI Termometr do pieców i piekarników TARCZA

Recenzje: 0

Termometr z sondą HACCP – tarczowy Cechy produktu: – zakres temperatury od 0 do 100 °C – sonda ze stali nierdzewnej 127 mm – osłona sondy z klipsem – czytelna tarcza Parametry: zakres: 0 / 100 C długość w mm: 140 szerokość w mm: 44,5

Cena 19,99 zł
Więcej
W magazynie

Papryka czerwona słodka 100g

Recenzje: 0

PAPRYKA CZERWONA SŁODKA 100 g Opis produktu: Papryka jest jedną z najpopularniejszych warzyw na świecie. Można znaleźć ją zarówno w kuchni europejskiej, azjatyckiej oraz w  wielu innych. Papryka pochodzi z Ameryki Południowej, gdzie do dziś uprawia się jej różne odmiany różniących się barwą, smakiem oraz zastosowaniem. Do Europy trafiła w XVI w....

Cena 4,40 zł
Więcej
W magazynie

Peklosól 5kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Peklowanie to konserwacja za pomocą soli. Peklosól inaczej nazywana jest solą peklową lub peklującą. Jest mieszanką soli kuchennej oraz azotanów zazwyczaj sodu i potasu. Jej głównym zadaniem jest uchronienie nas przed wyhodowaniem bakterii na przygotowywanej wędlinie czy kiełbasie, zabijając przy tym jad kiełbasiany,który może...

Cena 17,99 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Brodnica

Żelatyna spożywcza 100g

Recenzje: 0

Opis produktu: Żelatyna wieprzowa spożywcza pełni rolę zagęszczacza, środka wiążącego i ochronnego, emulgatora do mięs, wędlin, kiełbas i konserw mięsnych. To bezbarwna i bezzapachowa substancja białkowa. Jest mieszaniną białek i peptydów, którą otrzymuje się na drodze hydrolizy kolagenu zawartego w skórze, chrząstkach i kościach zwierzęcych. Żelatyna...

Cena 8,00 zł
Więcej
W magazynie

Benzoesan sodu konserwant 1 Kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Benzoesan sodu to substancja jakości spożywczej stosowana jako dodatek do żywności i pasz. W przemyśle spożywczym ma zastosowanie jako konserwant do żywności. Ma właściwości bakteriostatyczne i fungistatyczne, hamuje rozwój drożdży, pleśni, bakterii masłowych, octowych oraz w mniejszym stopniu mlekowych.

Cena 24,99 zł
Więcej
W magazynie

Hamina "S" 100 g klej do kiełbas

Recenzje: 0

HAMINA ,,S" 100 g KLEJ DO KIEŁBAS Opis produktu: Hamina, a inaczej Polifosforan sodu E 452, jest stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych i wędzonek wołowych. Odpowiada za lepszą kleistość masy mięsnej.

Cena 4,99 zł
Więcej
W magazynie

Saletra potasowa spożywcza do mięsa 5 Kg wiaderko, wiadro

Recenzje: 0

Saletra potasowa spożywcza 5 kg Opis produktu: Saletra potasowa to azotan potasu. Jest bezbarwną, krystaliczną solą stosowaną do peklowania mięsa metodami tradycyjnymi. Obok soli kuchennej jest jedną z najważniejszych dodatków przy peklowaniu mięs, który gwarantuje przedłużenie trwałości, ale i zachowanie różowej barwy mięsa. Saletra kształtuje i...

Cena 108,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku