Najczęściej kupowane

Jest 530 produktów.

Pokazano 1-12 z 530 pozycji

Żołądki Wieprzowe 1 szt Najwyższa Jakość

Recenzje: 0

Żołądek Wieprzowy Ilość 1 szt Kraj Pochodzenia: Unia Europejska Zastosowanie: Do użytku przemysłowego jak i domowego. Do produkcji salcesony, kaszanki i różnego rodzaju wyrobów podrobowych Sposób użycia: Przed użyciem należy namoczyć jelita około 20 min w letniej wodzie i dokładnie wypłukać z soli Sposób przechowywania: Jelita należy odsączyć z wody i...

Cena 6,20 zł
Więcej
W magazynie

Peklosól 1kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Peklowanie to konserwacja za pomocą soli. Peklosól inaczej nazywana jest solą peklową lub peklującą. Jest mieszanką soli kuchennej oraz azotanów zazwyczaj sodu i potasu. Jej głównym zadaniem jest uchronienie nas przed wyhodowaniem bakterii na przygotowywanej wędlinie czy kiełbasie, zabijając przy tym jad kiełbasiany,który może...

Cena 3,50 zł
Więcej
W magazynie

Forma do sera, okrągła fi 10 cm

Recenzje: 0

FORMA DO SERA OKRĄGŁA, Fi 10 na 250 g Opis produktu: Forma do sera okrągła jest do domowego wyrobu serów. Jest idealna do serów podpuszczkowych miękkich oraz twarogowych. Dzięki formie możemy otrzymać ser w kształcie półkuli.  Ma otwory, którymi odcieka serwatka oraz nóżki, dzięki którym odciekający płyn nie styka się z serem.

Cena 3,50 zł
Więcej
W magazynie

Kątnica wołowa extra 1 szt solone

Recenzje: 0

Kątnica wołowa Kątnice mają swoje zastosowanie przy produkcji kaszanek, salcesonów, pasztetowej czy innych wyrobach podrobowych Stosować je można do wszelkich wyrobów do bezpośredniego spożycia Sposób użycia: Około 30 min przed użyciem należy je dokładnie wymoczyć i przepłukać na zewnątrz i wewnątrz Przechowywanie: Jelita należy trzymać w pojemniku z...

Cena 9,49 zł
Więcej
W magazynie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć