Brak dostawców

  • Banner

Papryka czerwona ostra wędzona 250g

Ocena 

PAPRYKA CZERWONA OSTRA WĘDZONA 250 g

Opis produktu:

Papryka czerwona ostra wędzona jest klasyczną przyprawą kuchni hiszpańskiej i węgierskiej. Ma niecodzienny i intrygujący aromat, przez co fenomenalnie rozgrzewa. Przyciąga swoim zapach i smakiem, dlatego jest stosowana na niemalże całym świecie. Aromat wędzenie wzbogaca i urozmaica każde danie.

10,99 zł
Brutto
Ilość

Opis

Zastosowanie:

Papryka ostra wędzona najlepiej komponuje się z zapiekanymi ziemniaczanymi, rybami, sałatkami i warzywami podawanymi na ciepło.  Świetnie sprawdza się z sosami i zupami oraz jako dodatek do farszów warzywnych w pierogach oraz mięsach. Potrawy duszone i pieczone nabiorą lepszego aromatu i smaku.

Skład:

  • Papryka czerwona ostra wędzona 100 %

inne: Alergeny: Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu, gorczycy i soi.

*

*

*

Dzięki opakowaniu DOYPACK za każdym razem łatwo zamkniesz produkt dzięki czemu dłużej zachowa swój aromat i świeżość.

Samo opakowanie jest niezwykle trwałe co ułatwia transport i późniejsze przechowywanie

Papryka czerwona ostra wędzona 250g EAN 6090910444401

Szczegóły produktu
5906361504865
990 Przedmioty
Nowy produkt
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Papryka czerwona ostra wędzona 250g

Papryka czerwona ostra wędzona 250g

PAPRYKA CZERWONA OSTRA WĘDZONA 250 g

Opis produktu:

Papryka czerwona ostra wędzona jest klasyczną przyprawą kuchni hiszpańskiej i węgierskiej. Ma niecodzienny i intrygujący aromat, przez co fenomenalnie rozgrzewa. Przyciąga swoim zapach i smakiem, dlatego jest stosowana na niemalże całym świecie. Aromat wędzenie wzbogaca i urozmaica każde danie.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Marka: Brodnica

Żelatyna spożywcza 100g

Recenzje: 0

Opis produktu: Żelatyna wieprzowa spożywcza pełni rolę zagęszczacza, środka wiążącego i ochronnego, emulgatora do mięs, wędlin, kiełbas i konserw mięsnych. To bezbarwna i bezzapachowa substancja białkowa. Jest mieszaniną białek i peptydów, którą otrzymuje się na drodze hydrolizy kolagenu zawartego w skórze, chrząstkach i kościach zwierzęcych. Żelatyna...

Cena 8,00 zł
Więcej
W magazynie

Majeranek 100g

Recenzje: 0

MAJERANEK 100 g Opis produktu: Majeranek jest to  aromatyczne zioło, które dziś jest znane i uprawiane na całym świecie. W Europie był tradycyjnym symbolem miłości. Jest naturalnym i  aromatycznym dodatkiem do wielu dań. Jest uniwersalna, dlatego bardzo chętnie po nią sięgamy.

Cena 3,50 zł
Więcej
W magazynie

Hamina "S" 1 Kg klej do kiełbas

Recenzje: 0

HAMINA ,,S" 1 Kg KLEJ DO KIEŁBAS Opis produktu: Hamina, a inaczej Polifosforan sodu E 452, jest stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych i wędzonek wołowych. Odpowiada za lepszą kleistość masy mięsnej.

Cena 40,99 zł
Więcej
W magazynie

HENDI Termometr do pieców i piekarników TARCZA

Recenzje: 0

Termometr z sondą HACCP – tarczowy Cechy produktu: – zakres temperatury od 0 do 100 °C – sonda ze stali nierdzewnej 127 mm – osłona sondy z klipsem – czytelna tarcza Parametry: zakres: 0 / 100 C długość w mm: 140 szerokość w mm: 44,5

Cena 19,99 zł
Więcej
W magazynie

Saletra potasowa spożywcza do mięsa 5 Kg wiaderko, wiadro

Recenzje: 0

Saletra potasowa spożywcza 5 kg Opis produktu: Saletra potasowa to azotan potasu. Jest bezbarwną, krystaliczną solą stosowaną do peklowania mięsa metodami tradycyjnymi. Obok soli kuchennej jest jedną z najważniejszych dodatków przy peklowaniu mięs, który gwarantuje przedłużenie trwałości, ale i zachowanie różowej barwy mięsa. Saletra kształtuje i...

Cena 108,00 zł
Więcej
W magazynie

Hamina "S" 100 g klej do kiełbas

Recenzje: 0

HAMINA ,,S" 100 g KLEJ DO KIEŁBAS Opis produktu: Hamina, a inaczej Polifosforan sodu E 452, jest stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych i wędzonek wołowych. Odpowiada za lepszą kleistość masy mięsnej.

Cena 4,99 zł
Więcej
W magazynie

Papryka czerwona słodka 100g

Recenzje: 0

PAPRYKA CZERWONA SŁODKA 100 g Opis produktu: Papryka jest jedną z najpopularniejszych warzyw na świecie. Można znaleźć ją zarówno w kuchni europejskiej, azjatyckiej oraz w  wielu innych. Papryka pochodzi z Ameryki Południowej, gdzie do dziś uprawia się jej różne odmiany różniących się barwą, smakiem oraz zastosowaniem. Do Europy trafiła w XVI w....

Cena 4,40 zł
Więcej
W magazynie

Peklosól 1kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Peklowanie to konserwacja za pomocą soli. Peklosól inaczej nazywana jest solą peklową lub peklującą. Jest mieszanką soli kuchennej oraz azotanów zazwyczaj sodu i potasu. Jej głównym zadaniem jest uchronienie nas przed wyhodowaniem bakterii na przygotowywanej wędlinie czy kiełbasie, zabijając przy tym jad kiełbasiany,który może...

Cena 3,50 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku