Papryka cięta papryka w marynacie 2650 ml Rolnik

Ocena 

PAPRYKA CIĘTA 2650 ml / 1200 g

Opis produktu:

Papryka cięta jest specjalnie wyselekcjonowana, zanurzona w słodko-kwaśnej marynacie. Pokrojona jest na drobne paski, ma wyrazisty i aromatyczny smak. Doskonale się sprawdzi jako dodatek do sałatek, leczo i gulaszu. Papryka cięta oszczędza czas przygotowania potrawy.

35,30 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

Opis

Zastosowanie:

Papryka cięta to idealny dodatek do leczo, sałatek, gulaszu węgierskiego.

Składniki:

  • Papryka
  • Woda
  • Ocet spirytusowy
  • Cukier
  • Sól
  • Regulator kwasowości -> Kwas cytrynowy

Tabela wartości odżywczych:

Wartości odżywcze produktu w 100 g

  • Wartość energetyczna: 106 kJ / 25 kcal
  • Tłuszcz: 0,5 g
  • w tym Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
  • Węglowodany: 3,8 g
  • w tym cukry: 1,4 g
  • Białko: 0,7 g
  • Sól: 1,0 g

inne: Alergeny: Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu, gorczycy i soi.

Szczegóły produktu
Nowy produkt
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Papryka cięta papryka w marynacie 2650 ml Rolnik

Papryka cięta papryka w marynacie 2650 ml Rolnik

PAPRYKA CIĘTA 2650 ml / 1200 g

Opis produktu:

Papryka cięta jest specjalnie wyselekcjonowana, zanurzona w słodko-kwaśnej marynacie. Pokrojona jest na drobne paski, ma wyrazisty i aromatyczny smak. Doskonale się sprawdzi jako dodatek do sałatek, leczo i gulaszu. Papryka cięta oszczędza czas przygotowania potrawy.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Kwasek cytrynowy 1kg KWAS cytrynowy

Recenzje: 0

Kwasek cytrynowy Masa netto: 1 kg Kwasek cytrynowy jest używany jako regulator kwasowości i przeciwutleniacz w produktach spożywczych a także jako kwasowy środek myjący w różnych procesach czyszczących. Sole kwasu cytrynowego – cytryniany – są stosowane jako leki przy niedoborze określonego metalu w organizmie. Jest wykorzystywany także w przemyśle...

Cena 10,29 zł
Więcej
W magazynie

Saletra potasowa spożywcza do mięsa 1 kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Saletra potasowa to azotan potasu. Jest bezbarwną, krystaliczną solą stosowaną do peklowania mięsa metodami tradycyjnymi. Obok soli kuchennej jest jedną z najważniejszych dodatków przy peklowaniu mięs, który gwarantuje przedłużenie trwałości, ale i zachowanie różowej barwy mięsa. Saletra kształtuje i nadaje specyficzny smak i aromat mięsa....

Cena 37,00 zł
Więcej
W magazynie

Saletra potasowa spożywcza do mięsa 5 kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Saletra potasowa to azotan potasu. Jest bezbarwną, krystaliczną solą stosowaną do peklowania mięsa metodami tradycyjnymi. Obok soli kuchennej jest jedną z najważniejszych dodatków przy peklowaniu mięs, który gwarantuje przedłużenie trwałości, ale i zachowanie różowej barwy mięsa. Saletra kształtuje i nadaje specyficzny smak i aromat mięsa....

Cena 160,00 zł
Więcej
W magazynie

Hamina "S" 500 g klej do kiełbas

Recenzje: 0

HAMINA ,,S" 500 g KLEJ DO KIEŁBAS Opis produktu: Hamina, a inaczej Polifosforan sodu E 452, jest stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych i wędzonek wołowych. Odpowiada za lepszą kleistość masy mięsnej.

Cena 21,49 zł
Więcej
W magazynie

Soda oczyszczona Wodorowęglan sodu 5 KG , wiaderko

Recenzje: 0

Opis produktu: Soda oczyszczona znajduje zastosowanie w gospodarstwie domowym, kuchni i domowej apteczce. Jej główną cechą jest wysokie pH, czyli jest środkiem odkwaszającym. Znajdziemy ją w składzie żywności, w której używana jest jako spulchniacz, stabilizator czy regulator kwasowości. Stanowi także główny składnik proszku do pieczenia.

Cena 27,99 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Brodnica

Żelatyna spożywcza 25 Kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Żelatyna wieprzowa spożywcza pełni rolę zagęszczacza, środka wiążącego i ochronnego, emulgatora do mięs, wędlin, kiełbas i konserw mięsnych. To bezbarwna i bezzapachowa substancja białkowa. Jest mieszaniną białek i peptydów, którą otrzymuje się na drodze hydrolizy kolagenu zawartego w skórze, chrząstkach i kościach zwierzęcych. Żelatyna...

Cena 1 329,00 zł
Więcej
W magazynie

Soda oczyszczona 1kg Wodorowęglan sodu

Recenzje: 0

SODA OCZYSZCZONA 1 Kg Opis produktu: Soda oczyszczona znajduje zastosowanie w gospodarstwie domowym, kuchni i domowej apteczce. Jej główną cechą jest wysokie pH, czyli jest środkiem odkwaszającym. Znajdziemy ją w składzie żywności, w której używana jest jako spulchniacz, stabilizator czy regulator kwasowości. Stanowi także główny składnik proszku...

Cena 7,99 zł
Więcej
W magazynie

Hamina "S" 100 g klej do kiełbas

Recenzje: 0

HAMINA ,,S" 100 g KLEJ DO KIEŁBAS Opis produktu: Hamina, a inaczej Polifosforan sodu E 452, jest stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych i wędzonek wołowych. Odpowiada za lepszą kleistość masy mięsnej.

Cena 4,99 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Brodnica

Żelatyna spożywcza 100g

Recenzje: 0

Opis produktu: Żelatyna wieprzowa spożywcza pełni rolę zagęszczacza, środka wiążącego i ochronnego, emulgatora do mięs, wędlin, kiełbas i konserw mięsnych. To bezbarwna i bezzapachowa substancja białkowa. Jest mieszaniną białek i peptydów, którą otrzymuje się na drodze hydrolizy kolagenu zawartego w skórze, chrząstkach i kościach zwierzęcych. Żelatyna...

Cena 8,00 zł
Więcej
W magazynie

Peklosól 25 kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Peklowanie to konserwacja za pomocą soli. Peklosól inaczej nazywana jest solą peklową lub peklującą. Jest mieszanką soli kuchennej oraz azotanów zazwyczaj sodu i potasu. Jej głównym zadaniem jest uchronienie nas przed wyhodowaniem bakterii na przygotowywanej wędlinie czy kiełbasie, zabijając przy tym jad kiełbasiany,który może...

Cena 55,99 zł
Więcej
W magazynie

Pirosiarczyn sodu E223 1 Kg

Recenzje: 0

Opis produktu: Pirosiarczyn sodu to sól sodowa kwasu siarkowego. W przemyśle spożywczym oznaczana jest jako dodatek o symbolu E223. Pirosiarczyn jest krystalicznym ciałem stałym o białej barwie i charakterystycznym zapachu. Używany jako konserwant do wielu produktów spożywczych.

Cena 11,99 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Brodnica

Żelatyna spożywcza 250g

Recenzje: 0

Opis produktu: Żelatyna wieprzowa spożywcza pełni rolę zagęszczacza, środka wiążącego i ochronnego, emulgatora do mięs, wędlin, kiełbas i konserw mięsnych. To bezbarwna i bezzapachowa substancja białkowa. Jest mieszaniną białek i peptydów, którą otrzymuje się na drodze hydrolizy kolagenu zawartego w skórze, chrząstkach i kościach zwierzęcych. Żelatyna...

Cena 19,99 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku