Jelita wieprzowe KRZYŻÓWKA Najwyższa Jakość

Ocena 

JELITA WIEPRZOWE ,,KRZYŻÓWKA"

Opis produktu:

Jelita naturalne wieprzowe są idealne do różnego rodzaju podrobów. W pęczku znajduje się około 9m jelita które jest w swojej strukturze bardziej gładkie i mniej zniekształcone. Jelita posiadają swój specyficzny zapach. Wysoka wytrzymałość przy nadziewaniu.

31,32 zł
Brutto
Ilość

Opis

Cechy produktu:

  • Rodzaj: Jelita wieprzowe Krzyżówka
  • Długość: 9 mb
  • Kraj Pochodzenia: Unia Europejska

Wydajność około:

  • 3 kg kaszy suchej
  • 6 kg ziemniaków

Zastosowanie:

  • Jelito wieprzowe krzyżówka w porównaniu do tzw '' Kiełbaśnic" jest zupełnie innej szerokości i budowy. Wykorzystuje sie go do wyrobów podrobowych tj kaszanki, pasztetowe, kiszki czy innych wyrobów podrobowych

Sposób użycia:

  • Przed użyciem należy namoczyć jelita około 20 min w letniej wodzie i dokładnie wypłukać z soli

Sposób przechowywania:

  • Jelita należy odsączyć z wody i dokładnie wymieszać w soli. Po zamknięciu ich w słoik czy plastikowy należy włożyć je w chłodne miejsce np. Lodówka. Tak przygotowane mogą leżeć nawet do 2 lat! NIE MROZIĆ
Szczegóły produktu
5906361503257
962 Przedmioty
Nowy produkt
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Jelita wieprzowe KRZYŻÓWKA Najwyższa Jakość

Jelita wieprzowe KRZYŻÓWKA Najwyższa Jakość

JELITA WIEPRZOWE ,,KRZYŻÓWKA"

Opis produktu:

Jelita naturalne wieprzowe są idealne do różnego rodzaju podrobów. W pęczku znajduje się około 9m jelita które jest w swojej strukturze bardziej gładkie i mniej zniekształcone. Jelita posiadają swój specyficzny zapach. Wysoka wytrzymałość przy nadziewaniu.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Jelita wieprzowe 30/32 - 91,50 mb x 10 wiązek

Recenzje: 0

JELITA WIEPRZOWE 30/32 91,5 mb Opis produktu: Jelita wieprzowe są naturalne. Świetnie sprawdzą się w domowej produkcji, ponieważ są w długich odcinkach. Jelita wieprzowe  przeznaczone są do kiełbasek wędzonych, gotowanych, parzonych oraz dojrzewających. Cena dotyczy 10 wiązek jelit 30/32 91,5mb

Cena 490,00 zł
Więcej
W magazynie

Jelita wieprzowe 26/28 na PASKU 200 yard

Recenzje: 0

Jelita Wieprzowe Kaliber 26/28 Długość 200 yard (około 184 mb) Kraj Pochodzenia: Unia Europejska Wydajność około 1,5 mb/1kg masy Jelita zostały dokładnie wypłukane i nałożone na plastikowe tuby, dzięki czemu skraca nam to czas produkcji. Jelita wystarczy namoczyć w wodzie i zsunąć na lejek.

Cena 142,45 zł
Więcej
W magazynie

Jelita wieprzowe 30/32 20mb

Recenzje: 0

JELITA WIEPRZOWE 30/32 20 mb Opis produktu: Jelita wieprzowe są naturalne. Świetnie sprawdzą się w domowej produkcji, ponieważ są w długich odcinkach. Jelita wieprzowe  przeznaczone są do kiełbasek wędzonych, gotowanych, parzonych oraz dojrzewających.

Cena 12,99 zł
Więcej
W magazynie

Jelita wieprzowe do KIEŁBASY 28/30 50 mb

Recenzje: 0

JELITA NATURALNE WIEPRZOWE  50 M Jelita Wieprzowe Kaliber 28/30 Długość 50 mb Kraj Pochodzenia: Unia Europejska Wydajność około 1,5mb/1kg masy Zastosowanie: Do użytku przemysłowego jak i domowego. Do produkcji kiełbas białych, wędzonych czy długo dojrzewających. Do wyrobu "cienkiej" kaszanki, pasztetowej, kiszki ziemniaczanej

Cena 32,99 zł
Więcej
W magazynie

Jelita wieprzowe 30/32 - 91,50 mb Najwyższa Jakosc

Recenzje: 0

JELITA WIEPRZOWE 30/32 91,5 mb Opis produktu: Jelita wieprzowe są naturalne. Świetnie sprawdzą się w domowej produkcji, ponieważ są w długich odcinkach. Jelita wieprzowe  przeznaczone są do kiełbasek wędzonych, gotowanych, parzonych oraz dojrzewających.

Cena 68,99 zł
Więcej
W magazynie

Jelita wieprzowe 26/28 91,50 mb x 10 wiązek

Recenzje: 0

Jelita Wieprzowe Kaliber 26/28 Długość 91,50 mb Kraj Pochodzenia: Unia Europejska Wydajność około 1,5 mb/1kg masy Odcinki 1-3 mb Oferowane tu jelita są w rozmiarze 26/28 - oznacza to średnice przekroju jelita wyrażoną w milimetrach

Cena 590,00 zł
Więcej
W magazynie

Jelita wieprzowe 28/30 20mb Kiełbasa Domowa

Recenzje: 0

Jelita Wieprzowe Kaliber 28/30 Długość 20 mb Kraj Pochodzenia: UE Wydajność około 1,5mb/1kg masy Zastosowanie: Do użytku przemysłowego jak i domowego. Do produkcji kiełbas białych, wędzonych czy długo dojrzewających. Do wyrobu "cienkiej" kaszanki, pasztetowej, kiszki ziemniaczanej Sposób użycia: Przed użyciem należy namoczyć jelita około 20 min w...

Cena 15,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku