Frytura palmowa Gold 10 Kg Frytura stała

Ocena 

Opis produktu:

Frytura palmowa Gold ma stałą konsystencję oraz temperaturę dymienia sięgającą do 220 stopni. W swoim składzie zawiera olej palmowy. Doskonale sprawdzi się do głębokiego smażenia rozmaitych potraw i wypieków. Frytura charakteryzuje się obojętnym smakiem i zapachem, przez co nie zmienia swoich walorów smakowych smażonych w niej przekąsek.

124,00 zł
Brutto
Ilość

Opis

Zastosowanie:

Frytura palmowa jest świetna do potraw i deserów.

* Produkt przeznaczony do głębokiego i wielokrotnego smażenia

Skład:

  • Olej roślinny palmowy 100 %

Tabela wartości odżywczych:

Wartości odżywcze produktu w 100 g

  • Wartość energetyczna: 3700 kJ / 900 kcal
  • Tłuszcz: 100 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 49 g
  • Węglowodany: 0 g
  • w tym cukry: 0 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 0 g

inne: Alergeny: Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu, gorczycy i soi

* Kolor kartonika może się różnić w zależności od dostawy.

Szczegóły produktu
7427282078504
8 Przedmioty
Nowy produkt
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Frytura palmowa Gold 10 Kg Frytura stała

Frytura palmowa Gold 10 Kg Frytura stała

Opis produktu:

Frytura palmowa Gold ma stałą konsystencję oraz temperaturę dymienia sięgającą do 220 stopni. W swoim składzie zawiera olej palmowy. Doskonale sprawdzi się do głębokiego smażenia rozmaitych potraw i wypieków. Frytura charakteryzuje się obojętnym smakiem i zapachem, przez co nie zmienia swoich walorów smakowych smażonych w niej przekąsek.

Napisz swoją opinię
1 inny produkt w tej samej kategorii:

Marka: Bielmar

Frytura Gold 10 l Frytura płynna

Recenzje: 0

FRYTURA GOLD 10 L PŁYNNA Opis produktu: Frytura Gold ma płynną konsystencję oraz temperaturę dymienia sięgającą do 220 stopni. W swoim składzie zawiera olej palmowy. Doskonale sprawdzi się do głębokiego smażenia rozmaitych potraw i wypieków. Frytura charakteryzuje się obojętnym smakiem i zapachem, przez co nie zmienia swoich walorów smakowych...

Cena 94,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku